Babyconsulent Mirjam

Voordat je het weet is ineens alles anders. Niet alleen voor jou als moeder, jullie als ouders maar ook voor het hele gezin. Vanuit je omgeving krijg je dan vaak heel veel verschillende meningen en goed bedoelde adviezen. Heel lief maar door al die verschillende adviezen duizelt het je ook wel eens. Soms kun je door onzekerheid overvallen worden en niet meer zo goed weten hoe je verder moet. Als verpleegkundig babyconsulent sta ik klaar om jullie bij te staan, vragen te beantwoorden maar vooral om samen met jullie op zoek te gaan naar dat wat werkt in jullie eigen unieke situatie.

Babyconsulent Afspraak maken

Wil jij graag wat hulp nadat de baby is geboren? Bijvoorbeeld met het reilen en zeilen binnen het gezin, babymassage of Dunstan babytaal? Onze babyconsulent Mirjam staat je graag te woord.

Een babyconsulent is een gespecialiseerd verpleegkundige en docent babymassage met specifieke kennis op het gebied van ouder en kindzorg en gespecialiseerd in babygedrag. Daarnaast ben ik ook Dunstan babytaal trainer, docent babymassage en draagconsulent.

Samen gaan we kijken op welke manier je de band met je baby kunt verstevigen. Dat kan zelfs al in de zwangerschap! Of op welke manier jullie je baby kunnen ondersteunen bij onrust of huilen. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen als ouder en kun je de ontwikkeling van je baby positief beïnvloeden. Meer rust en plezier in huis.

Je kunt bij mij terecht voor een 1 op 1 gesprek, workshop of cursus. In ieder geval kun je rekenen op betrokken aandacht voor jullie en je baby. Vraag bij de praktijk naar de mogelijkheden.

Afspraak maken

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met  je op.

Als liefde leven wordt,
krijgt geluk een naam.

Naam(Vereist)