OERsterk vóór jou en dóór jou!

Wil jij weten hoe je zelf invloed hebt op zwangerschapsmisselijkheid, maagzuur, bekkenpijn en of hoge bloeddruk? Veel voorkomende zwangerschapskwalen die we als normaal zijn gaan vinden. Maar wat als dit eigenlijk abnormaal is en die dagelijkse boterham met hagelslag of die beker melk nou niet gezond is dan we denken? Ontdek dan wat het programma OERsterk Zwanger voor jou kan betekenen!

Aanmelden

Aanmelden gaat heel eenvoudig. Vul het aanmeld formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op of bel met ons algemene nummer: (0512) 540 510

Je zwangerschap zelf positief beïnvloeden

Een OERsterke start voor jou en je kindje. Je zwangerschap zelf positief beïnvloeden. Het kan! Onze verloskundige Klaske heeft als verloskundige en OERsterk leefstijl coach verdiept in wat jij als vrouw en zwangere nodig hebt om gezond te kunnen groeien en bloeien tijdens de zwangerschap en met vertrouwen toe kunt leven naar jouw bevalling.

Het verlangen hierna ontstond omdat Klaske, na 18 jaar ervaring als verloskundige, zag dat de gezondheid van de zwangere vrouwen achteruit gaat, vrouwen ervaren meer fysiek en mentaal ongemak tijdens de zwangerschap. Er is een toename van het aantal verwijzingen naar de gynaecoloog. En ook een toename van het aantal vrouwen, jonge moeders met een negatieve baringsbeleving of soms zelf een traumatische ervaring. Een ongewenst situatie voor jou (je partner) en je kindje.

Door te kiezen voor OERsterk coaching tijdens je zwangerschap (en of kinderwens) ga jij ervaren dat het anders kan. Je krijgt inzicht in jouw ontspan- eet- en beweegpatroon en de impact die deze 3 belangrijke (wetenschappelijk onderbouwde) OER-pijlers hebben op jouw hormonen en een gezond verloop van jouw zwangerschap. Dit klinkt misschien simpel, maar de praktijk leert ons dat dit verre van simpel is, mede door een ongezonde wereld vol verleidingen, waarin wij ons bevinden. Een patroon doorbreken kost ons gemiddeld 90 dagen!

Als zwangere kun je bij Wolkom kiezen om Oersterk te combineren met je zwangerschap. Dit kun je doen door zelfzorg! Door dagelijks bewust de OER-pijlers toe te passen en de juiste suppletie, maak jij zelf het verschil! Je investeert in een unieke zwangerschapsbeleving en draagt bij aan een optimale groei van je kindje in de buik.

Kosten

Kosten 195 euro. Daarvoor ontvang jij 3x een OERsterk consult van 1 uur incl. advies afgestemd op jouw unieke situatie. Je ontvangt gratis het boek Vitaal van Start!

  • 3x Oersterk consult van 1 uur
  • Advies afgestemd op jouw unieke situatie
  • Gratis het boek Vitaal van Start!

Wil jij ook Oersterk tijden je zwangerschap?

Ben jij enthousiast en wil je ook OerSterk tijdens je zwangerschap. Geef je wens aan bij je verloskundige en wij zorgen ervoor dat je een unieke zwangerschapsbeleving krijgt met ontspan- eet- en beweegpatronen.


Klaske Lyklema

Verloskundige & Oersterk leefstijlcoach

Sanne

Oersterk leefstijlcoach

OERsterk leefstijl coaches

Sanne en Klaske “2 vrouwen & moeders met een gezamenlijke OERsterke vitale missie om een waardvolle gezonde bijdrage te willen geven aan jouw zwangerschap!

Direct aanmelden

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met  je op.

Grote avonturen beginnen klein, Zien wij jullie binnenkort?

Stap 1 van 2

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)